Obveščamo vas, da se od 1. do 11. aprila 2021 zaradi splošne ustavitve javnega življenja v Sloveniji zaradi omejevanja širjenja bolezni covid-19 vrtci ponovno delno zapirajo. Tako bo v našem vrtcu delovala samo enota v centralni stavbi v Tolminu, ki bo zagotavljala nujno varstvo za otroke, katerih OBA starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, kamor spadajo sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov, v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, slovenski vojski, policiji ali poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, zato vas prosimo, da ob prihodu v vrtec oddate priloženo potrjeno izjavo delodajalca, da ste zaposleni v katerem od navedenih področij.

Prosimo vas, da prisotnost svojega otroka v vrtcu od 1. do 11. aprila 2021 najavite na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do srede, 31.3.2021, do 12. ure.

Vsi, ki v tem obdobju nimate pravice do nujnega varstva oz. otroka ne boste pripeljali v vrtec, boste za ta čas oproščeni plačila storitev vrtca.

Prosimo vas za razumevanje in se zahvaljujemo za vaše sodelovanje. Z upanjem bo ta omejitev veljala samo do 11. aprila vas lepo pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi.

POVEZAVA DO POTRDILA IZDANEGA ZA POTREBE DOKAZOVANJA NUJNEGA VARSTVA

Martina Kenda, ravnateljica