Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Spoštovani starši,

Otroška prehrana mora biti skrbno načrtovana, zato jedilnike za otroke, ki potrebujejo dietno prehrano, načrtujemo za vsakega otroka posebej.  

Če bo vaš otrok, v novem šolskem letu 2020/2021 potreboval dietno prehrano, vas prosimo, da pravočasno poskrbite za zdravniško potrdilo in ga prinesete vsaj kakšen teden ali več pred vstopom otroka v vrtec, da bomo lahko nabavili vsa potrebna živila za pripravo dietnih obrokov.

Za otroke, ki so že imeli dieto v preteklem šolskem letu, je prav tako potrebno obnoviti zdravniško potrdilo po izteku veljavnosti (6 mesecev ali 1 leto) in ga prinesti v vrtec, saj bomo le na podlagi tega lahko poskrbeli za dietno prehrano vašega otroka. Izjema so trajna potrdila.

V primeru prenehanja diete je prav tako potrebno prinesti potrdilo.

V kolikor ima otrok strogo izločitveno dieto, priporočam, da me pokličete in se osebno srečamo. Prav tako sem vam na razpolago za pogovor glede ostalih diet. 

Kadar otrok, ki potrebuje dieto, posamezen dan ali daljši čas, ne pride v vrtec, nam njegovo odsotnost in ponovno prisotnost, dosledno sporočajte na telefonsko številko 031 685 393 /

05 38 90 794 (kuhinja) do 7.15 ure.

Če boste imeli kakršna koli vprašanja v zvezi s prehrano, se lahko obrnete osebno  name: Nevenka Iaria, tel. 05 38 90 795

Hvala za razumevanje.

 

Organizator prehrane in zdravstveno higienskega režima: 

Nevenka Iaria