V naslednjem tednu bodo vsi otroci, ki nujno potrebujejo varstvo in ste jih prijavili v vrtec, razporejeni v naslednje igralnice:

v igralnici RAČKA (7.30 - 15.00) bodo otroci iz skupin: Polžek, Mucek, Zajček, Račka in Škrati, 

v igralnici PETELINČEK ( 6.30 - 15.30) bodo otroci iz skupin: Petelinček, Ježek, Metuljčki in Čebelice,

v igralnici JEŽEK (7.15 - 15.30)  bodo otroci iz skupin: Miška, Pikapolonica, Sovice in Žabice.

Jutranje in popoldansko varstvo bo potekalo v igralnici MUCEK. Vrtec se odpira ob 5.30 in zapira ob 16.15.

V kolikor ste otroka vpisali in ga v naslednjem tednu ne bo v vrtec, vas prosimo, da nam to sporočite na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zaradi varnostnih ukrepov vas tudi naprošamo, da vsi, ki boste otroka pripeljali v igralnico Račka, vstopate in izstopate pri tretjem vhodu, tisti, ki boste pripeljali v igralnico Petelinček pa pri drugem vhodu. Pri prvem vhodu vstopate starši otrok iz skupine Miška in Pikapolonica, prav tako starši otrok z Volarij (v tej garderobi vam bomo tudi dodelili prostor za obutev in oblačila)

Skupine otrok smo organizirali po navodilih in sklepu župana Občine Tolmin z upoštevanjem Okrožnice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

V kolikor bodo potrebne spremembe pri organizaciji, se bomo temu prilagodili in boste o vsem ustrezno obveščeni.

Potrudili se bomo, da bo vašim otrokom prijetno v vrtcu. Vas pa prosimo, da se držite vseh varnostnih ukrepov (uporaba maske, razkuževanje pred vhodom, varnostna razdalja vsaj dva metra), saj si vsi želimo zdravja tako otrok, kot tudi nas zaposlenih.

Za sodelovanje in zaupanje se vam najlepše zahvaljujemo.

Katja Podobnik, svetovalna delavka