Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Odlok, ki predpisuje, da morajo vse osebe, starejše od 15 let, ki prihajajajo v prostore vzgojno-izobraževalnih zavodov, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (PCT), kar dokazujejo z dokazili, določenimi v odloku, ki ureja začasne ukrepe za zamanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, je bil podaljšan do 5. septembra 2021 (Uradni list RS, št. 135/2021), kar pomeni, da morate starši, ki se boste udeležili roditeljskega sestanka, izpolnjevati pogoj PCT, prav tako morate ta pogoj izpolnjevati, ko boste uvajali v vrtec otroke novince. Pogoja PCT ni potrebno izpolnjevati osebam, ki pripeljejo ali odpeljejo otroka iz vrtca.

Za lažjo izvedbo roditeljskega sestanka in uvajanja otrok v vrtec smo pripravili pisne izjave, ki jih boste podpisali in izročili vzgojiteljici vašega otroka, ki je pooblaščena za preverjanje pogoja PCT. Izjavo si lahko predhodno natisnete na povezavi.

Hvala za vaše sodelovanje.

Martina Kenda, ravnateljica