Vse informacije o izvajanju Evropske kohezijske politike 2014-2020 v Republiki Sloveniji najdete na spletni strani www.eu-skladi.si.

Starši pozdravljeni,

zakorakali smo v praznični december, ki je za otroke še posebej pomemben. To je čas, ko igralnice postanejo pravljične, v njih zažarijo lučke in razni okraski pričarajo čarobno vzdušje. Čeprav smo v času corona krize in se moramo držati vseh ukrepov, ki jih priporoča stroka, pa je prav, da otroke ne prikrajšamo za to čarobnost in doživetje.

V našem vrtcu smo se zato odločili, da bodo vsi otroci, ob upoštevanju vseh ukrepov in mehurčkov, deležni ogleda risanke v kinodvorani, najmlajši pa v svojih igralnicah oziroma telovadnici vrtca. Vzgojiteljice bodo otrokom pripravile presenečenje z igrico, ki jo bodo same odigrale. Obiskal pa nas bo tudi Dedek Mraz. Ne moremo ga spustiti v vrtec, čeprav izpolnjuje PCT pogoje, vendar je on našel drugo pot. Otroke bo razveselil s sprehodom po atriju, trkanju na okna igralnic, njegovi pomočniki pa bodo pred igralnicami pustili tudi majhna presenečenja za otroke. 

Prilagamo vam seznam vseh pomembnejših dogodkov v tem mesecu in se vam obenem zahvaljujemo za vaše sodelovanje z nami. 

  • 10.12. ogled risanke na platnu v telovadnici vrtca, za otroke od 1-3 let.
  • 15.12. ogled risanega filma Tako raste…. bo v kinogledališču ob 10.00 za vse otroke 4-6 let iz zunanjih enot. 
  • 17.12. ogled risanega filma Tako raste…. za otroke 4-6 let iz centralne stavbe
  • 21.12. praznična igrica, ki jo bodo odigrale vzgojiteljice iz zunanjih enot za otroke na podružničnih vrtcih.
  • 22.12. praznična igrica, ki jo bodo odigrale vzgojiteljice iz centralne stavbe vrtca za otroke iz centralne stavbe v Tolminu (prestavljeno v mesec januar)
  • 22.12. Obisk Dedka Mraza na zunanjih enotah
  • 23.12 obisk Dedka Mraza v centralni stavbi v Tolminu

 kolektiv vrtca Tolmin